Archive for februari, 2014

Een Live wallpaper van Boyan Slat

No Comments »
image_115
google-play-logo-300x104

Vanaf vandaag is de live wallpaper van Boyan Slat in de Google play store verkrijgbaar. Klik hier voor de weergave van de wallpapers. Voor de Live wallpaper klikt u hier om naar de Playstore te gaan om zo de live wallpaper te downloaden. Uitleg over hoe de live wallpaper te installeren? klik dan hier.


Nu in de Google Play store de live wallpaper van Rosa Parks

No Comments »
image_99
google-play-logo-300x104

Vanaf vandaag is de live wallpaper van Rosa Parks in de Google play store verkrijgbaar. Klik hier voor de weergave van de wallpapers. Voor de Live wallpaper klikt u hier om naar de Playstore te gaan om zo de live wallpaper te downloaden. Uitleg over hoe de live wallpaper te installeren? klik dan hier.


Live wallpaper van Aung San Suu Kyi nu beschikbaar

No Comments »
_MG_9686 - kopie (43)
google-play-logo-300x104

Vanaf vandaag is de live wallpaper van Aung San Suu Kyi in de Google play store verkrijgbaar. Klik hier voor de weergave van de wallpapers. Voor de Live wallpaper klikt u hier om naar de Playstore te gaan om zo de live wallpaper te downloaden. Uitleg over hoe de live wallpaper te installeren? klik dan hier.


Nu verkrijgbaar de live wallpaper van Juliano Mer-Khamis

No Comments »
image_122
google-play-logo-300x104

Vanaf vandaag is de live wallpaper van Juliano Mer Khamis in de Google play store verkrijgbaar. Klik hier voor de weergave van de wallpapers. Voor de Live wallpaper klikt u hier om naar de Playstore te gaan om zo de live wallpaper te downloaden. Uitleg over hoe de live wallpaper te installeren? klik dan hier.