Archive for 2014

Vandaag de laatste Wallpaper in de serie van 12 de 14de Dalai Lama

No Comments »
_MG_1102
google-play-logo-300x104

Vanaf vandaag is de live wallpaper van de 14de Dalai Lama in de Google play store verkrijgbaar. Klik hier voor de weergave van de wallpapers. Voor de Live wallpaper klikt u hier om naar de Playstore te gaan om zo de live wallpaper te downloaden. Uitleg over hoe de live wallpaper te installeren? klik dan hier.


Nu in de Google Playstore de live wallpaper van Jamie Oliver

No Comments »
image_127
google-play-logo-300x104

Vanaf vandaag is de live wallpaper van Jamie Oliver in de Google play store verkrijgbaar. Klik hier voor de weergave van de wallpapers. Voor de Live wallpaper klikt u hier om naar de Playstore te gaan om zo de live wallpaper te downloaden. Uitleg over hoe de live wallpaper te installeren? klik dan hier.


Nu in de Google Play store de Live wallpaper van Anna Politkovskaya

No Comments »
anna_pol
google-play-logo-300x104

Vanaf vandaag is de live wallpaper van Anna Politkovskaya in de Google play store verkrijgbaar. Klik hier voor de weergave van de wallpapers. Voor de Live wallpaper klikt u hier om naar de Playstore te gaan om zo de live wallpaper te downloaden. Uitleg over hoe de live wallpaper te installeren? klik dan hier.


Een Live wallpaper van Boyan Slat

No Comments »
image_115
google-play-logo-300x104

Vanaf vandaag is de live wallpaper van Boyan Slat in de Google play store verkrijgbaar. Klik hier voor de weergave van de wallpapers. Voor de Live wallpaper klikt u hier om naar de Playstore te gaan om zo de live wallpaper te downloaden. Uitleg over hoe de live wallpaper te installeren? klik dan hier.


Nu in de Google Play store de live wallpaper van Rosa Parks

No Comments »
image_99
google-play-logo-300x104

Vanaf vandaag is de live wallpaper van Rosa Parks in de Google play store verkrijgbaar. Klik hier voor de weergave van de wallpapers. Voor de Live wallpaper klikt u hier om naar de Playstore te gaan om zo de live wallpaper te downloaden. Uitleg over hoe de live wallpaper te installeren? klik dan hier.


Live wallpaper van Aung San Suu Kyi nu beschikbaar

No Comments »
_MG_9686 - kopie (43)
google-play-logo-300x104

Vanaf vandaag is de live wallpaper van Aung San Suu Kyi in de Google play store verkrijgbaar. Klik hier voor de weergave van de wallpapers. Voor de Live wallpaper klikt u hier om naar de Playstore te gaan om zo de live wallpaper te downloaden. Uitleg over hoe de live wallpaper te installeren? klik dan hier.


Nu verkrijgbaar de live wallpaper van Juliano Mer-Khamis

No Comments »
image_122
google-play-logo-300x104

Vanaf vandaag is de live wallpaper van Juliano Mer Khamis in de Google play store verkrijgbaar. Klik hier voor de weergave van de wallpapers. Voor de Live wallpaper klikt u hier om naar de Playstore te gaan om zo de live wallpaper te downloaden. Uitleg over hoe de live wallpaper te installeren? klik dan hier.


Nieuw in de collectie, de live wallpaper van Jacques Cousteau

No Comments »
image_138
google-play-logo-300x104

Vanaf vandaag is de live wallpaper van Jacques Cousteau in de Google play store verkrijgbaar. Klik hier voor de weergave van de wallpapers. Voor de Live wallpaper klikt u hier om naar de Playstore te gaan om zo de live wallpaper te downloaden. Uitleg over hoe de live wallpaper te installeren? klik dan hier.


Nu beschikbaar de live wallpaper van Malala Yousafzai

No Comments »
image_140
google-play-logo-300x104

Vanaf vandaag is de live wallpaper van Malala Yousafzai in de Google play store verkrijgbaar. Klik hier voor de weergave van de wallpapers. Voor de Live wallpaper klikt u hier om naar de Playstore te gaan om zo de live wallpaper te downloaden. Uitleg over hoe de live wallpaper te installeren? klik dan hier.


Vanaf vandaag beschikbaar de live wallpaper van Ai Weiwei

No Comments »
_MG_0658

Vanaf vandaag is de live wallpaper van Ai Weiwei in de Google play store verkrijgbaar. Klik hier voor de weergave van de wallpapers. Voor de Live wallpaper klikt u hier om naar de Playstore te gaan om zo de live wallpaper te downloaden. Uitleg over hoe de live wallpaper te installeren? klik dan hier.google-play-logo-300x104